Skip links

Curriculum Vitae.

Na het MBO diploma mediavormgeving behaald te hebben op het Koning Willem 1 College ben ik aan de slag gegaan als weekend hulp in de keuken bij Pilkington’s. Daar kreeg ik de passie voor koken en ben ik binnen anderhalf jaar sous-chef geworden zonder diploma. 

Om door te groeien heb ik besloten om een versneld traject kok en zelfstandig kok te volgen op de Rooipannen en Koning Willem 1 College. Van daaruit ben ik aan de slag gegaan als leerling bij Gastrobar 6. Uiteindelijk bleek het horeca leven toch niet voor me te zijn weg gelegd, maar ik wilde wel bezig blijven met eten. De kunstacademie was een logische stap om mezelf om te scholen en creatief bezig te blijven.

Nu maak ik servies voor Michelin restaurants, heb ik een pop-up restaurant concept bedacht en heb ik mijn eigen onderneming waarbij ik kookworkshops geef en creatieve producten ontwikkel voor de keuken.

2019-heden

Eigen onderneming

Zzp’er

2016-heden

Kunstacademie St. Joost

Grafisch/Ruimtelijk ontwerp, HBO

2015-heden

Gastrobar 6

Leerling/Part timer

Koning Willem 1 College

2015-2016

Versneld traject zelfstandig kok, MBO

De Rooipannen

2014-2015

Versneld traject kok, MBO (Diploma)

2011-2015

Pilkington's

Sous-chef

Koning Willem 1 College

2008-2012

Mediavormgeving, MBO (Diploma)

Jeroen Bosch College

2003-2008

Middelbaar onderwijs, VMBO-T (Diploma)

Leuk die tijdlijn,
maar wie is Bram…?

Zoals je nu al wel weet is mijn naam Bram Dekkers. Ik ben inmiddels 27 jaar en ik woon samen met mijn vriendin in de prachtige binnenstad van Den Bosch. Ik vind het leuk om de horeca en grafische wereld te combineren en spannende, uitdagende soms provocerende producten te ontwerpen. Ik heb Indische roots en ik ben opgegroeid met bami, nasi en rendang (Lekker!)

Het werk als kok heeft me wel gevormd tot wie ik nu ben. Niet lullen maar poetsen mentaliteit. Werken onder druk, stressbestendig zijn, taken combineren en vergeten te eten om je werk maar af te kunnen krijgen. (tegenwoordig eet ik wel hoor!) Maar ook vooruit denken, de details van borden op maken heeft gezorgd voor nauwkeurigheid en zorgvuldigheid.

laten we een kop koffie drinken.tableware ontwerpen.een shotje tequila pakken.iets gaaf maken.

Neem contact op.